Het ontwerp voor uw tuin

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen. Ik maak vervolgens twee ontwerptekeningen waarop de indeling van de tuin wordt weergegeven. Behalve advies over de bestrating en erfafscheidingen krijgt u ook advies over de inrichting, zoals verlichting, meubilair of bijvoorbeeld de afwerking van een vijver.
Met het definitieve ontwerp- en matenplan kunt u vervolgens een offerte voor de (gehele of gedeeltelijke) tuinaanleg aanvragen bij een hovenier. U kunt uiteraard uw eigen hovenier kiezen, maar ook een speciaal door mij geselecteerde. Bent u handig? Dan kunt u met de tekeningen de tuin ook (gedeeltelijk) zelf aanleggen!
Kosten voor een ontwerp:

  1. Voor een tuin tot 50 m2 zijn de kosten € 300,–, voor een tuin van 50-100 m2 is het € 450,–  en voor een tuin van 100-200 m2 zijn de kosten € 550,–
    (prijzen zijn inclusief BTW en inclusief één aanpassing).
    U kunt de tuin zelf inmeten en de plattegrond en foto’s naar mij mailen. Op basis daarvan kan ik aan de slag en voor u een ontwerp tekenen dat u per mail zult ontvangen.
  2. Grotere tuinen op aanvraag.
  3. Het kan zijn dat u zelf al een plattegrond heeft gemaakt van uw tuin en ook al zelf aan het schetsen bent geslagen, maar er toch niet helemaal uitkomt of niet zeker weet of de maten, verhoudingen e.d. kloppen, dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan een advies van 1 uur. De kosten hiervoor zijn € 55,– (inclusief BTW).

Vooraf krijgt u altijd een prijsopgave op maat. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Reggy Horsthuis: tuinontwerp en beplantingsplannen voor particulier en hovenier.

Reggy Horsthuis Ontwerp

Voorbeelden van tuinontwerpen

Reggy Horsthuis Moderne tuin Leusden

Reggy Horsthuis Ontwerp